Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"mamacita"..τι κρύβεις;

Σίγουρα αν όχι όλοι μας, οι περισσότεροι γνωρίζουμε. ακούμε και τραγουδάμε το παιδικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι "mamacita"!! Βέβαια ο κανονικός τίτλος του είναι: "Donde esta Santa Claus" και τραγουδήθηκε πρώτη φορά από τον 12χρονο Augie Rios το 1958.

Στο διαδίκτυο προβάλλονται πολλές βερσιόν του τραγουδιού όμως μία από αυτές είναι και ξεχωριστή. Ο λόγος γίνεται για ένα βίντεο που σκηνοθέτησε ένας πατέρας με το γιο του ο οποίος τραγουδά τη γνωστή επιτυχία. Κάτω από αυτό υπάρχει μία περιγραφή από τον πατέρα που μας γνωστοποιεί κάτι συγκλονιστικό: Ένα χρόνο μετά την προβολή του βίντεο στο διαδίκτυο ο μικρός πρωταγωνιστής πέθανε μαζί με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο λόγω φωτιάς από τροχαίο. Η ίδια μπορούσε να απεγκλωβιστεί, όχι όμως και ο γιος της. Επειδή λοιπόν δε μπορούσε να τον βγάλει από το όχημα, πέθανε μαζί με το παιδί της.

Ο πατέρας γράφει:«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει υπερηφάνεια, ακόμα και μετά το θάνατό του. Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό χριστουγεννιάτικο θαύμα μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά».

Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα τόσο χαρούμενο τραγουδάκι.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το ξεχωριστό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου